Glazenwassen door een professionele ramenwasser

Onze ramenwasser komt ter plaatse voor glazenwassen, zowel gelijkvloers als op verdiepingen.

Bij schoonmaakbedrijf OCS kunt u rekenen op een professionele ramenwasser voor het glazenwassen. De reiniging van uw ramen zonder strepen op gelijkvloers en verdiepingen, zowel binnen als buiten? We  wassen uw ramen in een minimale tijd, en beperken de ongemakken voor u. 

Elke ramenwasser van ons schoonmaakbedrijf OCS beschikt over het juiste materiaal voor het glazenwassen en is getraind om uw ramen zo grondig mogelijk schoon te maken. Daarnaast werken wij met osmose-water, wat zorgt voor een vlekkeloos resultaat bij het poetsen van uw ramen!


Hier zijn enkele redenen om een ramenwasser voor uw ramen te overwegen:

 • Perfect propere ramen
  Een professionele ramenwasser beschikt over de juiste kennis, ervaring en gereedschap om ramen er onberispelijk uit te laten zien. We gebruiken gespecialiseerde schoonmaakmiddelen en technieken om streep- en smetvrije afwerkingen te garanderen, zelfs op moeilijk bereikbare ramen.

 • Veiligheid en efficiëntie
  Het reinigen van ramen op hoogte, zoals bij kantoorgebouwen of grote bedrijven, kan gevaarlijk zijn zonder de juiste training en uitrusting. Professionele glazenwassers zoals wij zijn hierop voorbereid en hebben de ervaring om ramen veilig en efficiënt te wassen, ongeacht de hoogte.

 • Minimale onderbreking
  Met onze expertise als ervaren glazenwassers zullen wij minimale overlast veroorzaken voor de bedrijfsvoering. We werken vaak buiten de normale kantooruren om en zorgen ervoor dat we snel, maar grondig kunnen reinigen zonder uw werk of dagelijkse routine te verstoren.

 • Langdurige reinheid
  Professionele ramenwassers zoals wij van OCS maken gebruik van hoogwaardige schoonmaakproducten en technieken die ontworpen zijn om ramen langer schoon te houden. Dit betekent dat u minder vaak hoeft te investeren in de schoonmaak van uw ramen, wat op de lange termijn kostenbesparend is.

 • Extra diensten
  Bij OCS bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals het reinigen van zonnepanelen. Deze diensten kunnen helpen de uitstraling van uw bedrijfsruimte te verbeteren. Met een professionele ramenwasser van OCS bent u verzekerd van een schone en goed onderhouden uitstraling voor uw bedrijfsruimte.


 • Een ramenwasser nodig voor het glazenwassen?

  Vraag een glashelder reinigingsplan op maat aan via ons offerteformulier of contacteer ons voor meer informatie.


  Vraag uw reinigingsplan aan!

  Glazenwassen door een ramenwasser van schoonmaakbedrijf OCS te Meerhout (Antwerpen)