Laat uw kantoren poetsen door ons poetsbedrijf uit Antwerpen

Bent u op zoek naar een poetsbedrijf in Antwerpen voor het onderhoud van uw kantoren? OCS uit Meerhout is flexibel en inzetbaar buiten de kantooruren. We poetsen uw kantoren steeds volgens afspraak.

Poetsen van kantoren regio Antwerpen

OCS is een poetsbedrijf uit Meerhout (Antwerpen) en is al jaren gespecialiseerd in onderhoud van kantoren in de regio Antwerpen. Onze kantoren liggen vlakbij de autostrade Hasselt - Antwerpen. Ons poetsbedrijf maakt een onderhoudsplan voor uw bedrijf of kantoren op. Daarna worden deze wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks uitgevoerd. Wij beschikken over verschillende ervaren teams in en rond Antwerpen. We zijn dus snel ter plaatse om volgens afspraak het onderhoudsplan uit te voeren.


Onze hygiënische zorgen gaan een stapje verder

Naast het algemeen onderhoud en het reinigen van kantoren, kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:


Onderhoud voor uw kantoren in Antwerpen nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons poetsbedrijf!

We stellen graag een offerte voor het onderhoud van uw kantoren op. Een verantwoordelijke van ons poetsbedrijf komt ter plaatse om samen met u een onderhoudsplan op te stellen. Daarna krijgt u van ons een wekelijkse of tweewekelijkse kostprijs voor de uitvoering van het volledige onderhoudsplan.

Kunt u zich in de offerte vinden en keurt u deze goed? Dan komen onze hygiënische verantwoordelijken graag op het afgesproken moment langs.Vraag een offerte aan!

Poetsbedrijf OCS: onderhoud en poetsen van kantoren in Antwerpen