Poetsbedrijf OCS: poetsen en onderhoud van kantoren in Antwerpen

Bent u op zoek naar een poetsbedrijf in Antwerpen voor het onderhoud van uw kantoren? OCS uit Meerhout (Antwerpen) is flexibel en inzetbaar buiten de kantooruren! Wij poetsen uw kantoren steeds volgens vooropgestelde prijs en criteria.

Poetsen van kantoren regio Antwerpen

OCS is een poetsbedrijf uit Meerhout (Antwerpen) en is al jaren gespecialiseerd in onderhoud van kantoren in de regio Antwerpen. Onze kantoren zijn gelegen vlakbij de autostrade Hasselt - Antwerpen. Ons poetsbedrijf maakt een onderhoudsplan voor uw bedrijf of kantoren. Daarna worden deze wekelijks, twee-wekelijks of maandelijks uitgevoerd. Wij beschikken over verschillende mensen in en rond Antwerpen voor poetsen van uw kantoren. Hierdoor beschikt ons poetsbedrijf over verschillende mensen in uw regio. Ons onderhoudsplan kan dan ook wekelijks netjes worden uitgevoerd.


Naast onderhoud en poetsen van kantoren kan u bij ons terecht voor:

 

Onderhoud van uw kantoren in Antwerpen?

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons poetsbedrijf!

Wij maken graag een offerte voor onderhoud van uw kantoren in of rond Antwerpen. Een verantwoordelijke van ons poetsbedrijf komt ter plaatse om samen met u een onderhoudsplan op te stellen voor uw bedrijf in of rond Antwerpen. Daarna krijgt u van ons wekelijkse of tweewekelijkse kostprijs voor de uitvoering van het volledige onderhoudsplan. Kunt u onze offerte goed? Dan komen de medewerkers van ons poetsbedrijf netjes elke week op het afgesproken uur langs.Vraag een offerte aan!

Poetsbedrijf OCS: onderhoud en poetsen van kantoren in Antwerpen