Het onderhoud van kantoren in Limburg door OCS

Ons poetsbedrijf reinigt kantoren in de regio Limburg

Poetsbedrijf regio Limburg

OCS te Meerhout (grens Limburg en Antwerpen) is reeds jaren specialist in het onderhoud en poetsen van kantoren. We werken over de volledige provincie Limburg en alle grote steden zoals Hasselt en Genk. Onze verschillende werknemers komen uit de buurt van Limburg, waardoor we  snel en efficiënt ons onderhoud kunnen uitvoeren in deze regio.

Zoekt u een partner voor het onderhoud en de reiniging van uw kantoren in Limburg? Contacteer vandaag nog de verantwoordelijke van ons poetsbedrijf!


Naast het algemeen onderhoud van kantoren, kunt u bij ons terecht voor:

 

OCS onderhoud veel kantoren in Limburg

Ons poetsbedrijf is actief in de regio Limburg. Dit komt omdat we vlak bij Limburg gevestigd zijn. Ook verschillende   werknemers zijn afkomstig uit Limburg. Hierdoor kunnen we snel instaan voor het onderhoud en het poetsen van uw kantoor. OCS werkt enkel met professionele werknemers die snel en grondig uw kantoor poetsen.

 

Een offerte voor onderhoud en poetsen van uw kantoren in Limburg?

Ons poetsbedrijf maakt graag een vrijblijvend onderhoudsplan op voor het poetsen van uw kantoren in Limburg. Eén van onze verantwoordelijken komt ter plaatse om samen met u de behoeften, frequentie van uitvoering en totale oppervlakte te bekijken. Op basis van deze informatie, krijgt u een vaste prijs voor het onderhoud van uw kantoren.

Als u kiest om met ons bedrijf in zee te gaan, zorgen we voor een strikte en correcte wekelijkse uitvoering van het onderhoudsplan. Wordt uw bedrijf binnenkort ook een van onze tevreden klanten in de provincie Limburg?
Vraag een offerte aan!
Poetsbedrijf OCS: onderhoud en poetsen van kantoren in Limburg