Poetsbedrijf OCS: specialist in onderhoud en poetsen van kantoren in Limburg

Onderhoud of poetsen van uw kantoren in Limburg?

Poetsbedrijf regio Limburg

OCS te Meerhout (grens Limburg en Antwerpen) is reeds jaren specialist in onderhoud en poetsen van kantoren. Wij werken over de volledige provincie Limburg en alle grote steden zoals Hasselt en Genk. Doordat wij beschikken over verschillende werknemers uit Limburg kunnen wij snel en consequent ons wekelijks onderhoud uitvoeren in Limburg. Zoekt u een partner voor onderhoud en poetsen van uw kantoren in Limburg? Contacteer vandaag nog de verantwoordelijke van ons poetsbedrijf!


Naast onderhoud en poetsen van kantoren kan u bij ons terecht voor:

 

OCS onderhoud veel kantoren in Limburg

Ons poetsbedrijf is vaak actief in Limburg. Dit komt omdat we vlak bij Limburg gevestigd zijn. Ook vele van onze werknemers zijn afkomstig uit Limburg. Hierdoor kunnen we snel en goedkoop instaan voor het onderhoud en het poetsen van uw kantoor. Het spreekt voor zich dat we veel goedkoper kunnen werken wanneer we verschillende bedrijven onderhouden in Limburg dan dat we enkel voor uw kantoor de verplaatsing moeten maken. OCS werkt enkel met professionele werknemers die snel en grondig uw kantoor poetsen.

 

Een offerte voor onderhoud en poetsen van uw kantoren in Limburg?

Ons poetsbedrijf maakt graag een vrijblijvend onderhoudsplan op voor het poetsen van uw kantoren in Limburg. Eén van onze verantwoordelijken komt ter plaatse om samen met u behoeften, frequentie van uitvoering en totale oppervlakte te bekijken. Op basis van deze informatie krijgt u een vaste prijs voor het onderhoud van uw kantoren. Als u kiest voor ons bedrijf zorgen wij voor een strikte en correcte wekelijkse uitvoering van het onderhoudsplan. Wordt ook een van onze tientallen tevreden klanten in Limburg!
Vraag een offerte aan!
Poetsbedrijf OCS: onderhoud en poetsen van kantoren in Limburg