Ons schoonmaak bedrijf OCS, waar hygiëne eerst komt

De algemene schoonmaak voor bedrijven en kantoren is bij ons in goede handen

Schoonmaak bedrijf OCS (Office Cleaning Solutions en ontstaan uit MAC Industrial) biedt sinds 2000 een waaier aan diensten aan rond de algemene schoonmaak en onderhoud van uw bedrijf en kantoren. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor: glazen wassen, opkuis en reinigen van nieuwbouw en onderhoud van food installaties.

Een schone en goed onderhouden werkomgeving is essentieel voor het succes en de productiviteit van elk bedrijf. Algemene schoonmaak voor bedrijven speelt een cruciale rol bij het creëren en behouden van een aangename en veilige werkomgeving voor werknemers en klanten. Het biedt tal van voordelen, variërend van een beter imago van het bedrijf tot verbeterde gezondheid en welzijn van de werknemers.

Voor de schoonmaak van uw bedrijf werken we volgens een vast schema of op afroep. En steeds volgens de vooropgestelde prijs en criteria. Schoonmaakbedrijf OCS is actief in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Kiezen voor OCS, is kiezen voor hygiëne

Binnen ons schoonmaakbedrijf is hygiënisch werken vanzelfsprekend. Kiezen voor een samenwerking met ons bedrijf, is ook kiezen voor hygiëne. We vertellen u graag waarom:

  • Grondige aanpak van al uw onderhoudsproblemen
  • Kwalitatieve schoonmaak en betrouwbare uitvoering door ervaren personeel
  • Effeciënte organisatie en degelijk opgeleid personeel
  • Uitvoering van de werken tegen een duidelijk vooraf bepaald budget
  • Rapportering van de uitvoering en een duidelijk contract zonder kleine lettertjes


Belang van algemene schoonmaak voor bedrijven

Het belang van algemene schoonmaak voor bedrijven ligt in het feit dat het:
  • Zorgt voor een professioneel imago: Een schoon en opgeruimd bedrijfspand straalt professionaliteit uit en creëert een goede eerste indruk bij klanten, leveranciers en potentiële medewerkers.
  • Verbetert de gezondheid en veiligheid: Regelmatige schoonmaak helpt bij het verminderen van de verspreiding van ziektekiemen en bacteriën, wat resulteert in een gezondere werkomgeving en minder verzuim onder het personeel.
  • Verhoogt de productiviteit: Een schone en georganiseerde werkomgeving zorgt voor minder afleiding en stress, waardoor werknemers zich beter kunnen concentreren en productiever kunnen zijn.
  • Verlengt de levensduur van bedrijfsmiddelen: Goed onderhoud van de bedrijfsmiddelen, zoals vloeren, apparatuur en meubilair, draagt bij aan een langere levensduur en lagere onderhouds- en vervangingskosten.
  • Draagt bij aan duurzaamheid: Duurzame schoonmaakpraktijken, zoals het gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en methodes, helpen bij het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van een groener bedrijfsimago.


Meer informatie?

Wenst u een offerte voor de schoonmaak van uw bedrijf of kantoor? Vraag een offerte op maat aan via ons
offerteformulier of contacteer ons voor meer informatie.
Schoonmaak bedrijf OCS