Uw kantoren en bedrijven laten reinigen door OCS

Een vlekkeloze service met gedetailleerde onderhoudsplan

Bent u op zoek naar een poetsdienst voor het reinigen en poetsen van uw bedrijf of kantoren? Schoonmaakbedrijf OCS zorgt voor een grondig onderhoudsplan. Volgens een vast schema en vaste prijs poetsen en reinigen we uw bedrijf en kantoren. Hierbij beperken we ook steeds de ongemakken. We plannen de schoonmaak in      op een moment dat het beste voor u past. Zo kunt u en uw team zich focussen op uw hoofdactiviteit, en is de nette en reine omgeving gegarandeerd.

Schoonmaakbedrijf OCS is efficiënt en werkt enkel met degelijk opgeleid personeel. Hierdoor kunnen we u een kwalitatieve, veilige en betrouwbare dienstverlening aanbieden.   We werken steeds aan een duidelijk vooraf afgesproken prijs en leveren wanneer gewenst een rapportering na uitvoering.

U kunt op ons rekenen voor het reinigen en poetsen van:

  • Kantoorgebouwen & winkels
  • Showrooms & Shoppingcentra
  • Traphallen en gemeenschappelijke eigendommen
  • Openbare instellingen & medische praktijken
  • ...


Voordelen van het reinigen van kantoren in uw bedrijf

Het regelmatig reinigen van kantoren en het goed onderhouden van uw bedrijfsruimte is fundamenteel voor het welzijn van uw medewerkers en het algehele bedrijfsimago. Hier zijn enkele pluspunten bij het engageren van een professioneel poetsbedrijf:

  • Verhoogde productiviteit van het personeel: Wanneer de kantoorruimtes schoon en helder zijn, merken we dat medewerkers niet alleen beter presteren, maar ook tevredener zijn. Het reinigen van kantoren heeft een positieve invloed op de productiviteit en het moreel van de medewerkers.
  • Professioneel imago: Eerste indrukken zijn van groot belang. Een schoon en opgeruimd kantoor presenteert een professioneel imago en maakt een positieve indruk op klanten en bezoekers.
  • Betere gezondheids- en veiligheidsnormen: Bij regelmatige schoonmaak van kantoren wordt de verspreiding van kiemen en bacteriën sterk verminderd. Dit resulteert in een gezondere werkomgeving en verhoogt de aanwezigheid van uw personeel door minder ziekteverzuim.
  • Verminderde aansprakelijkheidsrisico's: Door het inschakelen van professionele schoonmakers, voorkom je dat je eigen werknemers gevaarlijke taken moeten uitvoeren, zoals klimmen op ladders of buigen naar moeilijk bereikbare plaatsen. Dit kan helpen om de aansprakelijkheid van het bedrijf te verminderen en de veiligheid van de werknemers te bevorderen.
  • Efficiënter gebruik van ruimte: Het poetsen van het bedrijf en dit regelmatig organiseren, kan leiden tot een efficiënter gebruik van de beschikbare ruimte. Dit verhoogt de functionaliteit en productiviteit in het kantoor.Vraag uw offerte op maat aan!
Reinigen & poetsen van uw bedrijf en kantoren door schoonmaakbedrijf OCS te Meerhout